Mentor

Mentorordning


Middelfart Erhvervscenter sætter sparringen igang!


Kunne du tænke dig at blive tilknyttet en mentor med rig erhvervserfaring, eller kunne du som erfaren virksomhedsleder tænke dig at hjælpe nutidens og fremtidens iværksættere?

 

Få en mentor

Har du inden for de sidste par år startet din egen virksomhed? Så har du mulighed for at få tilkoblet din egen personlige mentor.

Hvad kan jeg bruge en mentor til?

Mentoren er en erfaren virksomhedsleder, som på en række aftalte møder giver dig gode råd og som du samtidig kan bruge til sparring omkring de forskellige udfordringer, du som virksomhedsleder måtte have.

Mød din mentor

Når vi har fundet den mentor, som matcher dig og dine behov, inviteres I til det første møde. Mødet forløber sig på følgende måde:

1. Vi deltager på mødet og sørger for, at I bliver præsenteret for hinanden
2.  I bliver introduceret for vores mentorhåndbog
3. Vi hjælper jer i gang

Sæt processen i gang

Mentorordningen blev opstartet i 2006. Ordningen har været en stor hjælp for de iværksættere, som har benyttet sig af den. Er du interesseret og har brug for yderligere oplysninger? Så kontakt os på tlf.: 8832 5990.

Bliv mentor

Hvorfor skal jeg blive mentor?

Kan du huske, hvordan det var at være en ny virksomhedsleder? Kunne du have brugt en erfaren person til vejledning og sparring? Det er her, du kommer ind i billedet. En del nye virksomhedsledere har brug for en sparringspartner til at tackle problemstillinger som f.eks forretningsudvikling, strategi, salg, konceptudvikling etc.

Middelfart Erhvervscenter søger altid mentorer til vore mange iværksættere. Er du interesseret? Så giv os et kald for at høre mere pr. tlf.: 8832 5990.

Erfaringer

"Tidligere gjorde begreberne budget og forretningsplan mig fuldkommen søsyg, men min mentor har lært mig, at både budgetter og forretningsplanen er effektive pejlemærker, og at ingen af delene er særligt komplicerede at udarbejde"
-
Thomas G. Frederiksen, Waterway Shipping


"You don't learn to walk by following rules. You learn by doing and by falling over"
-
Richard Branson